- advertentie -

storingen

Website via Internet Explorer
Vrijdag 17 januari 2014 is de website van Omroep Zeeland voorzien van nieuwe vormgeving. De website is getest tot Internet Explorer versie 8. Mocht de website niet goed worden weergegeven dan komt dit hoogstwaarschijnlijk door een instelling in Internet Explorer. Het knopje Compatibiliteitsweergave zorgt ervoor dat een website die gemaakt is op basis van oude techniek, toch goed wordt weergegeven.

De website van Omroep Zeeland wordt GOED weergeven als deze knop UIT staat (zie onderstaande afbeelding)

Meer over dit onderwerp vind je op de website van Microsoft (de maker van Internet Explorer). Overigens is het raadzaam ervoor te zorgen dat je de meest actuele versie gebruikt. Deze kun je downloaden op de site van Microsoft. Een beter alternatief is de browser gemaakt door Google, Chrome.

Websites wissen

Mocht het dan nog niet zijn opgelost, ga in Internet Explorer naar Internetopties > tabblad Privacy en klik op de knop Websites wissen. Hopelijk kun je dan weer gebruikmaken van alle functionaliteiten op omroepzeeland.nl.

 

Internetradio
Je kunt Omroep Zeeland Radio ook ontvangen met een internetradio. Gaat het onverhoopt niet automatisch? De MP3-stream voor de uitzendingen vind je via http://livestream.zeelandnet.nl:8000/omroepzeeland_radio (let op: stream werkt alleen op telefoon en internetradio)

 

Andere storingen
Wil je een storing van radio, tv of internet aan ons melden? Vul onderstaand formulier in.

delen: