- advertentie -

Route

Route

Grotere kaart weergeven


Per auto vanuit Bergen op Zoom
A58 richting Goes-Vlissingen. Bij de eerste verkeerslichten neemt u de afslag Oost-Souburg. Vervolgens links aanhouden en de Bermweg uitrijden tot het NS-station (spoor aan de linkerhand). Sla rechtsaf, de Kanaalstraat in. Na ongeveer 200 meter staat het studiogebouw aan de linkerkant.

Per auto vanuit Westerscheldetunnel
Vanaf het tolplein eerst richting Middelburg rijden, eenmaal bij de A58 aangekomen richting Vlissingen rijden. Bij de eerste verkeerslichten neemt u de afslag Oost-Souburg. Vervolgens links aanhouden en de Bermweg uitrijden tot het NS-station (spoor aan de linkerhand). Sla rechtsaf, de Kanaalstraat in. Na ongeveer 200 meter staat het studiogebouw aan de linkerkant.

Per auto vanuit Vlissingen
Vanaf de Sloeweg over de brug en het spoor. Daarna linksaf slaan bij de verkeerslichten.  Vervolgens links aanhouden en de Bermweg uitrijden tot het NS-station (spoor aan de linkerhand). Sla rechtsaf, de Kanaalstraat in. Na ongeveer 200 meter staat het studiogebouw aan de linkerkant.

Met de trein
Oost-Souburg heeft een NS-station, vlakbij het studiogebouw. Loop de Kanaalstraat in. Na ongeveer 200 meter staat het studiogebouw aan de linkerkant.

Parkeergelegenheid
Omroep Zeeland beschikt over een parkeerterrein waar gratis geparkeerd kan worden, maar bij grote toeloop is het parkeerterrein ontoereikend. De winkeliers in Oost-Souburg vinden het plezierig als niet iedereen zijn auto in de Kanaalstraat parkeert. Ten noorden en ten zuiden van het studiogebouw zijn woonstraten met gratis parkeergelegenheden.

Vragen en contactgegevens
Ga naar onze contactpagina.

delen: