- advertentie -

Team Torentijd haalt ruim 10.000 euro op voor Villa Joep

Team Torentijd haalt ruim 10.000 euro op voor Villa Joep

MIDDELBURG - Verschillende acties voor het goede naar initiatief van medewerkers van Torentijd hebben 10.219 euro en 86 cent opgeleverd. Het geld is voor Villa Joep dat geld inzamelt voor het onderzoek naar neuroblastoom kinderkanker. 

Acties
Tien medewerkers van Torentijd zijn vrijdagmiddag teruggekomen van hun fietstocht door Nederland. De afgelopen vijf dagen deden ze verschillende gevangenissen aan in Nederland en haalden ook daar geld op voor het goede doel. Ook zijn ze gesponsord door plaatselijke ondernemers. 

Goed doel
De groep fietsers van Torentijd heeft eerder voor een goed doel gefietst, maar nog nooit werd er zo'n lange tocht gedaan over meerdere dagen. De gevangenissen waar ze langskwamen gaven ze bed, bad en brood. De laatste nacht hebben ze op die manier zelfs in de cel doorgebracht.

Lees ook: Fietsen van gevangenis naar gevangenis

Gedetineerden
Ook gedetineerden in Middelburg hebben zich ingezet. Zo was er een sponsorloop waar zeven gedetineerden en vier medewerkers aan mee hebben gedaan en een andere gedetineerde heeft tweehonderd armbandjes gemaakt en verkocht voor het goede doel. Die acties leverden al ruim zeshonderd euro op.

Lees ook: Gedetineerden zetten het op een lopen

Javascript is required to view this map.
- advertentie -
laatste keer aangepast:
za 20-05-2017, 22:20
regio:
Walcheren
Delen: