- advertentie -

Een half jaar na de Nieuwjaarsrellen in de Vlissingse Bloemenbuurt zijn er vier verdachten die zullen worden vervolgd. Dat zegt burgemeester Bas van den Tillaar op basis van informatie van het Openbaar Ministerie. Hij kan zich voorstellen dat mensen dat aantal teleurstellend vinden. 

de stemming

di 06-06-2017, 14:47

- advertentie -

- advertentie -

Stroom en gas vergelijkenEnergie vergelijker: de meest voordelige leverancier van stroom en gas vind je op Gaslicht.com

 

Een 16-jarige en een 17-jarige jongen, beiden uit Brabant, zijn afgelopen nacht in Vrouwenpolder aangehouden. Ze worden verdacht van het vernielen van drie geparkeerde auto's.

Zeeuws, een tikkeltje stout, maar vooral grappig. Zo omschrijft Yvonne de Wolff uit Middelburg haar blote boerin. Een creatie die ontstond tijdens haar werk bij het atelier in woonzorgcentrum Ter Reede in Vlissingen.

Op de President Rooseveltlaan in Vlissingen zijn gistermiddag twee buitenlandse vrouwen aangehouden. Ze reden dronken op een motor, droegen geen helm en konden geen rijbewijs en identiteitsbewijs laten zien.

In de omgeving van Groede is afgelopen nacht met man en macht gezocht naar een vermiste vrouw. Ze werd vermist op camping Groede aan de Zeeweg, en pas een paar uur later teruggevonden.

Een spoedreparatie aan de vangrail op de A58 bij Rilland zorgt voor file. Voor de reparatie is op beide rijbanen van de snelweg een rijstrook afgesloten.

De DELTA Ride for the Roses rijdt in 2018 weer door Zeeuws-Vlaanderen. Het driedaagse evenement start op vrijdag 8 juni met de Ladies Night Ride vanaf de markt in Goes. De opbrengst is voor KWF Kankerbestrijding en Zeeuwse doelen.

Een deel van Sas van Gent heeft gisteravond een uur zonder stroom gezeten bij het ontmantelen van hennepkwekerij aan de Beneluxstraat. De politie was de kwekerij op het spoor gekomen door een melding van wateroverlast.

In het MFC De Korre in Breskens is vanmorgen afscheid genomen van Hannes Goegebeur (18) uit Terneuzen. Hij overleed op 1 juli bij een zeilongeluk op de Noordzee. Daarbij kwamen ook de Bressiaanse zeilers Frans Maas en Freddy Franssens om het leven.

Poepbacteriën en bedorven waar. Het zijn de termen die het testteam van het AD nodig heeft voor de beoordeling van twee haringen in Zeeland. De haringen van Erasmus Viscenter in Breskens en de Lidl in Goes behoren, volgens de krant, tot de slechtste van Nederland.

Vorig seizoen lukte het VC Vlissingen net niet om te promoveren. Met acht nieuwe spelers en een nieuwe trainer is het zoeken naar dat ene ingrediënt waardoor dit seizoen promotie naar de Derde Divisie wel moet gaan lukken.

In het stadhuis in Vlissingen is stiekem gefilmd in twee damestoiletten. Een 57-jarige man die op het stadhuis werkt is vanochtend aangehouden. Hij is per direct geschorst.

Zomer in Zeeland! Aangezien Zeeland de provincie is met de meeste zonuren, is dit de plek waar je het beste moet smeren of de schaduw op moet zoeken. Steeds meer jonge mensen krijgen te maken met huidkanker. De meesten van hen zijn als kind veel in de zon geweest. De huid werd hoogstwaarschijnlijk op hele jonge leeftijd al aangetast.

Rekenen, lezen en Engels leren. Het kan deze zomer voor de derde keer in Terneuzen tijdens de zomerschool. Dit jaar met het hoogst aantal leerlingen tot nu toe: 65. Vandaag was de officiële opening.

Zeeland Seaports heeft een hooggeplaatste medewerker op non-actief gesteld. Hij wordt verdacht van het lekken van vertrouwelijke bedrijfsinformatie.